ΣΩΤΗΡΙΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ
Γ. Μαυρουκάκη 34, 1ος όροφος   
Τ.Κ. 19100, Μέγαρα   
email: info@megaraimplants.gr   
κ: 6945 540102
τ: 22960 23633
Αισθητική Οδοντιατρική 

Επειδή, όπως λέγεται, το χαμόγελο είναι ο καθρέφτης της ψυχής η δημιουργία και διατήρηση ενός όμορφου και αισθητικά άρτιου χαμόγελου είναι μέσα στις προθέσεις και επιδιώξεις μας.

Η σύγχρονη οδοντιατρική δίνει πολλές δυνατότητες για τη δημιουργία ενός αισθητικά άψογου οδοντικού φραγμού που θα είναι παράλληλα και λειτουργικός. Αυτές μεταξύ άλλων είναι η λεύκανση των δοντιών ,η χρήση των συνθέτων ρητινών για την αποκατάσταση τερηδονικών βλαβών όχι μόνο στα πρόσθια αλλά στα οπίσθια δόντια αλλά και οι ολοκεραμικές στεφάνες και οι όψεις πορσελάνης, τα ένθετα και επένθετα πορσελάνης.

    

Τέλος η χρήση των ενέσιμων εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος στην περιοχή γύρω από το στόμα ολοκληρώνει μια αισθητική παρέμβαση για τη δημιουργία ενός άψογου αισθητικού αποτελέσματος.

 

Μια επίσκεψη στο ιατρείο και μια συζήτηση και εξέταση μπορεί να λύσει κάθε απορία σας και να προταθεί από μέρους μας το καλύτερο δυνατό σχέδιο θεραπείας.

 

» Για γενικές ή εξειδικευμένες απορίες και ερωτήσεις σας σχετικά με την Αισθητική Οδοντιατρική, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί μας.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:
Τοποθέτηση Οδοντικών
Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων
Προσθετική επί Εμφυτευμάτων
Χειρουργικές Τεχνικές Ανάπλασης Οστού
και Μαλακών Ιστών
Γενική Οδοντιατρική
Συμβουλές καθαριότητας
για όλους
© 2011-2012, All rights reserved.  - Sitemap - Designed by:  &