ΣΩΤΗΡΙΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ
Γ. Μαυρουκάκη 34, 1ος όροφος   
Τ.Κ. 19100, Μέγαρα   
email: info@megaraimplants.gr   
κ: 6945 540102
τ: 22960 23633
Εμφυτεύματα  
Δείτε περιστατικά

Τα εμφυτεύματα αποτελούν την πλέον σύγχρονη και βιολογικά αποδεκτή λύση για την αποκατάσταση του οδοντικού φραγμού μετά την απώλεια ενός ή περισσοτέρων δοντιών. Τα οστεοενσωματούμενα οδοντικά εμφυτεύματα είναι φτιαγμένα κυρίως από τιτάνιο, η δε διαδικασία τοποθέτησης είναι σχετικά απλή ιδίως όταν πρόκειται για ένα ή μικρό αριθμό εμφυτευμάτων.

    

     Μετά την τοποθέτησή τους και ανάλογα με τη θέση και τις ανατομικές συνθήκες της περιοχής εμφύτευσης παραμένουν για ένα διάστημα από 2-3 έως 6 μήνες οπότε και επιτυγχάνεται οστεοενσωμάτωση. Στη συνέχεια ακολουθεί η προσθετική διαδικασία, η τοποθέτηση δηλαδή στεφανών ή γεφυρών πάνω στα εμφυτεύματα.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον έχει επιτευχθεί κατά την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων σημαντική αρχική σταθερότητα, μπορεί η προσθετική διαδικασία να γίνει ταυτόχρονα με τη χειρουργική (τοποθέτηση και άμεση φόρτιση).

Τα ποσοστά επιτυχίας κυμαίνονται σε αρκετά υψηλά επίπεδα ξεπερνώντας το 92-95%, με την κάτω γνάθο να έχει ελαφρώς υψηλότερα ποσοστά από την άνω λόγω της πυκνότητας του οστού. Οι προσθετικές επιλογές που προσφέρουν τα εμφυτεύματα ποικίλουν από αποκατάσταση ενός δοντιού, γέφυρες κινητές ή ακίνητες μέχρι στήριξη ολικών οδοντοστοιχιών σε 2-4 εμφυτεύματα που προσδίδουν εξαιρετική σταθερότητα και λύνουν το πρόβλημα της κινητικότητας των οδοντοστοιχιών.

Πέρα από τις παραπάνω γενικές αρχές που διέπουν την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων κάθε περίπτωση εξατομικεύεται και εκπονείται ένα συγκεκριμένο σχέδιο θεραπείας, που είναι μοναδικό για κάθε ασθενή μετά από κλινική εξέταση, κατασκευή εκμαγείων μελέτης και λήψη ειδικών ακτινογραφιών(αξονική τομογραφία,CT-DENTAL).

Στο ιατρείο τοποθετούνται διάφοροι τύποι εμφυτευμάτων με προεξάρχοντα τα εμφυτεύματα της Nobel Biocare πρωτοπόρου σε παγκόσμιο επίπεδο, χορηγείται δε πιστοποιητικό γνησιότητας που παρέχει 10ετή εγγύηση.

 

     

» Για γενικές ή εξειδικευμένες απορίες και ερωτήσεις σας σχετικά με τα Εμφυτεύματα, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί μας.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες:
Τοποθέτηση Οδοντικών
Οστεοενσωματούμενων Εμφυτευμάτων
Προσθετική επί Εμφυτευμάτων
Χειρουργικές Τεχνικές Ανάπλασης Οστού
και Μαλακών Ιστών
Γενική Οδοντιατρική
Συμβουλές καθαριότητας
για όλους
© 2011-2012, All rights reserved.  - Sitemap - Designed by:  &